Blizzard pracuje na hře ze světa Warcraftu ve stylu Pokémon GO

Fanoušci Warcraftu budou jistě skákat radostí. Blizzard plánuje další kousek z jejich milovaného světa. O tenhle se ale nikdo neprosil a reakce dost možná budou vypadat podobně, jako v případě mobilního Diabla.

Že Diablo Immortal muselo rozhodně odradit Blizzard od jakékoliv další snahy vytvářet mobilní hry na téma svých slavných značek? Ne, ne, ne. Naopak. Nedávno se ukázalo, že každá Blizzardí značka se dočká mobilního zpracování a výjimkou nebude ani obří svět Warcraftu. 

V jeho případě by se mělo jednat o hru, která bude mít princip hříčky Pokémon GO. Půjde tedy o hru využívající prvky rozšířené reality a pohybu hráče v reálném světě. Přece jenom se dá mluvit o tom, že svět Warcraftu je opravdu rozsáhlý a najít v něm dostatek příšerek, nepřátel i dalších postav není žádný problém. Možnost zakomponovat tenhle úžasný fantasy svět do toho reálného se tak přímo nabízí. 

Je sice pravda, že přijetí Diabla Immortal nebylo ze strany fanouškovské základny zrovna vřelé, ale mobilní trh je především v Číně doslova obří a odbyt podobného titulu může navzdory nevoli fanoušků zaznamenat masivní úspěch.

Na datum vydání mobilních her od Blizzardu se zatím čeká, oficiálně oznámené je zatím pouze Diablo, ale Blizzard se nechal slyšet, že chystá mobilní adaptace všech svých značek. Dáte šanci zpracování pro chytrá zařízení?

Diskuze (2) Další článek: Battlefleet Gothic: Armada 2 v novém deníčku zve do bitvy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,