Blizzard představil novou hru, karetní Hearthstone: Heroes of Warcraft

Sběratelská karetní hra má být rychlá, jednoduchá na naučení a hlavně velmi chytlavá.

World of Warcraft sice už oficiální sběratelskou karetní hru má, nicméně to neznamená, že není místo ještě pro další. Zvlášť, když ta nová hra bude jen online a free to play. Přesně to je v základu Hearthstone: Heroes of Warcraft – digitální sběratelská karetní hra, která se orientuje na online bitvy 1 vs. 1 a je zasazená do světa Warcraftu.

ss2-full.jpgss3-full.jpgss6-full.jpg
ss4-full.jpgss1-full.jpg ss5-full.jpg

K představení hry došlo dnes na veletrhu PAX East po předchozím navnadění Blizzardu, že ukážou něco malého a na ně netradičního. Celou hru vytváří tým pouze o 15 lidech a dočkáme se jí prý brzo. Ne tedy „Blizzardovsky brzo“, ale opravdu brzo. Hearthstone už má spuštěné stránky, kde se můžete přihlásit do bety. Ta by měla být spuštěna už v létě, tedy prvně pro US. Hra je určena pro PC a Mac, později by se měla objevit i na iPady.

Herně připomíná Hearthstone podobné hry, jako je třeba slavný Magic: The Gathering. Můžete hrát za jednoho 9 hrdinů světa Warcraftu a prostřednictvím karet různého typu (příšery, kouzla a tak dále) se snažíte dostat životy nepřátelského hrdiny dřív, než se to podaří jemu. Blizzard chce, aby hry byla co nejpřívětivější pro každého, ale aby zároveň měla dostatečné strategické základy. Takže, jste připraveni utrácet své peníze za balíčky virtuálních kartiček?

Zdroj: Kotaku

Váš názor Další článek: Tři průchody jednou misí ze Splinter Cell: Blacklist

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,