Blizzard příští týden blíže představí PvP v Overwatch 2. Uvidíme také nové mapy

Nástupce Jeffa Kaplana se poprvé ukázal v Developer Update videu pro Overwatch. Čeká nás delší ukázka z PvP režimu.

O vývoji Overwatche 2 víme už docela dlouho, ale stále je kolem něj spousta otázek. Podle slov Aarona Kellera, který na pozici vedoucího vývoje nahradil Jeffa Kaplana, jsme toho během jejich posledních prezentací slyšeli dost o kooperaci a PvE módech, takže nyní je čas na PvP. 

Na livestreamu, který se koná 20. května, tedy příští čtvrtek, se k němu přidají designér Geoff Goodman, art director Dion Rogers a další členové týmu, a představí nějaké ty novinky. Můžete se těšit na představení několika nových map a Keller také slibuje ukázku toho, jak moc se Overwatch 2 bude lišit oproti prvnímu dílu. 

Pokud ale od této ukázky očekáváte i datum vydání, tak vás můžeme ujistit, že na nic takového nedojde. Keller totiž také řekl, že vše je stále nedokončené, leccos se může změnit a o PvP budou více mluvit i později v letošním roce. 

Průběh vývoje i samotné pojetí Overwatche 2 nám stále přijde velmi zvláštní. Má se mimo multiplayer soustředit také na příběhová pozadí postav tohoto pestrého univerza, ale na druhou stranu má fungovat spolu s prvním dílem v ohledu PvP hraní. Moc razantní rozdíly tedy mezi oběma díly ani být nemohou.

Váš názor Další článek: Ubisoft v budoucnu plánuje upustit od AAA titulů a dá prostor free-to-play hrám

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,