Blizzard vzdal hold zesnulému hráči, Reckful bude součástí světa WoW

Od datadisku Shadowlands ho můžete potkat ve světě Azerothu, a i ti, kteří WoW nehrají a Reckfula vlastně vůbec neznají, musí uznat že se jedná o velice pěkné gesto.

Pokud sledujete dění herního světa, jistě vám v pár předešlých týdnech neunikla smrt známého hráče World of Warcraft, který se přezdíval jménem Reckful. Kvůli psychickým problémům a depresím si druhého července vzal svůj život a tato skutečnost doslova otřásla komunitou WoW, stejně tak jako celou herní scénou. 

Reckfulův život je nenávratně pryč, jeho památka však bude žít navěky. Blizzard totiž vzdal hold tomuto vášnivému hráči World of Warcraftu, a to přidáním NPC s jeho přezdívkou do světa Azerothu. Jedná se o Rogue trenéra a pokud vlastníte datadisk Shadowlands, můžete ho najít v lokaci Cathedral of Light.

rogue-trainer-600x400.jpg

Zmíněné NPC čas od času prohodí hlášku „I don’t train Assassination Rogue," což je odkaz na Reckfulův herní styl a třídu, díky které se proslavil. Tato hláška vzešla z dob datadisku WoTLK, ve kterém se tento hráč úmyslně rozhodl hrát svou nejoblíbenější třídu postav místo té nejsilnější. A i přes tento fakt se mu úspěšně podařilo stát se jedním z nejlepších hráčů na světě.

Blizzard tohoto hráče nazval jako „jednoho z nejpamátnějších hráčů WoW vůbec" a přidání zmiňovaného NPC má být trvalé.

Diskuze (6) Další článek: Outlaws & Legends bude miláčkem politiků, kdo nakrade více vyhraje

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,