Bloodhunt s komunitním updatem dostal nový herní mód a zkrátil čekání na hru

Vývojáři ze studia Sharkmod při tvorbě svého upírského battle royale hodlají naslouchat komunitě. Důkazem toho je první větší update, který reaguje na její zpětnou vazbu.

I když je Vampire The Masquerade: Bloodhunt stále zatím v předběžném přístupu na Steamu, tak si u hráčů vysloužil slušnou popularitu. Vývojáři už před vydáním uváděli, že hodlají úzce spolupracovat s komunitou a nyní už vidíme první výsledky tohoto přístupu. Nový update přidává do hry duo mód pro 42 hráčů. Do pražských ulic se tedy můžete vydat v týmech po dvojicích.

Dua nahradily mód pro trojice. Ten by se ale měl v budoucnu opět vrátit. Po každé hře už se také nemusíte vracet do Elysia a rovnou můžete hledat další zápas. Tato možnost ale zatím bohužel nepodporuje hraní v partě. 

S updatem vyšel také trailer představující hratelný klan Nosferatu: 

Po technické stránce se pak snížila doba čekání mezi hrami. Načítání by celkově mělo být kratší i o několik desítek vteřin. Hlavní věc, o kterou by se měli vývojáři postarat, je ale optimalizace. Ta totiž stále na PC není nejlepší a i na výkonných strojích Bloodhunt neběží nijak zázračně. 

Kromě toho si tvůrci také připravili odměny pro věrné hráče. Ve zdejším obchodě najdete po omezenou dobu pár kosmetických doplňků zdarma a k tomu do hry přibylo i několik výzev. Do konce letošního roku by se Bloodhunt měl dostat i na PlayStation 5. Přesné datum vydání ale zatím neznáme.

Zdroj: Wccftech

Váš názor Další článek: Ubisoft zase odkládá. Prince of Persia a Division: Heartland vyjdou až příští fiskální rok

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,