Bojovka z dvou odlišných světů

Jak by asi dopadl souboj hlavních hvězd série Mortal Kombat a superhrdinů známých z televizních obrazovek? Podobnou otázku si pravděpodobně položili pánové ze společnosti Midway a protože nenašli nikoho, kdo by jim řekl smysluplnou odpověď, rozhodli se vytvořit titul, který by jim celou situaci objasnil. Již před několika měsíci jsme vám přinesli první informace o akční bojovce Mortal Kombat vs. DC Universe a pakliže vás zaujala, tak teď pozorně čtěte.

Příběh se točí okolo záchrany vesmíru, což je už poměrně dost ohrané, ale vzhledem k tomu, že podobný typ her má dějovou linku prakticky nulovou se tento fakt dá překousnout. Volba strany, jejíž zájmy budete hájit je na vás. Vlajku tvrďáků z Mortal Kombat drží takoví velikáni jako Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Jax, Sonya nebo Kitana. Proti nim se postaví dnešními dětmi uctívaní hrdinové pod vedením Batmana, Supermana a nebezpečně vzhlížející Catwoman. Obě strany jsou diametrálně odlišné, v čemž také tkví jejich kouzlo. Každá postava má své speciální schopnosti, vlastnosti a dokonce i styl boje, jenž údajně nedokáže žádná jiná napodobit.

Co se týče samotných soubojů, ty se dočkaly nových mechanismů s názvy Freefall Kombat a Klose Kombat. Prvně jmenovaný vám umožní bojovat ve vzduchu při skoku do druhé arény, zatímco díky druhému můžete viditelně ničit protivníkův zjev. Dočkáte se několika známých lokací z obou světů, uveďme třeba Gotham City (DC Universe) a Peklo (Mortal Kombat). Kdyby vás však přestala bavit singleplayerová část, nemusíte odhodit krabici s hrou do kouta, stačí, když si pozvete několik přátel a můžete hrát v kooperativním módu. Všichni majitelé konzolí X360 a PS si toto dobrodružství užijí ještě v průběhu letošního podzimu.

MKvsDCU_100308_01--screenshot.jpg MKvsDCU_100308_02--screenshot.jpg
MKvsDCU_100308_03--screenshot.jpg

Zdroj: Worthlpaying

Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Akce | Bojovka
Výrobce: Midway | Webové stránky hry
Začátek prodeje: Listopad 2008
Váš názor Další článek: Nová mega: Rise and Fall zdarma

Témata článku: , , , , , , ,