PC | X360 | PS3 | Akce | DLC

Borderlands 2 čeká další nášup stažitelného obsahu

Nemáte pořád plné zuby Borderlands 2 a chcete více? Nezoufejte, na cestě jsou minimálně další dvě nová DLC a Vault Hunter Pack 2, který opět navýší maximální úroveň o 11 bodů, tudíž na 72.

Studio Gearbox Software oznámilo, že už pomalu kutí úplně novou next-gen AAA hru, ale na svoje dosavadní značky nezapomene, především na svůj poslední hit Borderlands 2. Vývojáři nedávno vydali poslední, čtvrtý bonusový přídavek Tiny Tina's Assault on Dragon Keep pro předplatitele Season Passu a nyní chystají nášup dalších bonusů, které si už bohužel budou muset dokoupit úplně všichni, pokud je tedy budou chtít.

První z nich bude Ultimate Vault Hunter Pack 2, s nímž vaše postava bude moci dosáhnout dalších 11 úrovní navíc. Taktéž nabídne novou arénu Digistruct Peak, kde Dr. Tannis a Lilith nabírají nové bojovníky pro Crimson Raider. Utkáte se zde například s doposud nevídanými kombinacemi nepřátel, zmiňme třeba Skags po boku Threshers. Zvýšení se dočká i možnost nesených nábojů či inventář. Tento bonus vás vyjde na 4,99 dolarů nebo 400 MS bodů.

Dále vzniká DLC s názvem Headhunters, které by se opět mělo dělit na menší balíčky. První z nich, T.K. Baha’s Bloody Harvest, už je prý za rohem a nabídne NPC postavu T.K Bahu z prvního dílu. Ten krom pár vedlejší misí nabídne i výzvu v podobě nového bosse Jacquese O’Lanterna, který po úspěšném zdolání "lootne" nové upravitelné předměty pro vaši postavu. Přesná cena a datum vydání bude teprve stanoveno, Borderlands ale nepřestávají překvapovat.

Zdroj: MP1st

Diskuze (2) Další článek: Tvůrci titulu Forza Horizon chystají velkolepé závody

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,