Brash Ent. je bez peněz

Peníze stále hýbou světem, o čemž se nepříjemně přesvědčila i vydavatelská společnost Brash Entertainment. Pokud vám název nic neříká, ona firma dopravila na trh kupříkladu herní adaptaci Jumpera, či Space Chimps, nemusíte se stydět. Tahounem společnosti totiž bylo tvůrčí studio Factor 5, jež se do myslí hráčů zapsalo kupříkladu zajímavým Lair (Doupě 5/10).

Obě "uskupení" však v současné době balancují na tenkém ledě, v Brash se již zbavili přibližně 20 zaměstnanců, což se logicky dotýká i vyvíjených, či dosud neohlášených her (např. Star Wars: Rogue Squadron, nebo nepředstavený titul se Supermanem v hlavní roli).

Podle zahraničního serveru Variety se jmenovaná firma v současné době snaží nahromadit peníze kde se dá, o což se, krom rozdávání výpovědí, snaží i slučováním s jinými společnostmi, či navrácením zakoupených licencí. Jediným přeživším se tak stala adaptace kultovního hororu Saw a prapodivná hříčka Six Flags Fun Park.

Redaktoři Variety pak ještě doplnili výčet her, které jsou aktuálně v ohrožení (Prison Break, Night at the Museum 2, 300, Clash of the Titans, Tales of Desperaux), a zmínku o tom, že se kasička Brash, snad jen dočasně, uzavřela i pro vývojáře z Factor 5 (a samozřejmě nejen je).

Zdroj: Variety

Váš názor Další článek: Galerie: The Sims 2 Mansion & Garden

Témata článku: , ,