Březnové hry zdarma pro PS Plus nabídnou Call of Duty a The Witness

Nabídka her zdarma pro předplatitele PS Plus potěší nostalgiky i milovníky hádanek.

Březnový seznam her zdarma pro předplatitele PS Plus sice není tak nabitý, ale i tak přináší potěšení pro hráče, kteří si budou chtít užít vzpomínek na minulou generaci, nebo si pořádně potrápit mozkové závity. Zdarma budete moci stahovat Call of Duty: Modern Warfare Remastered a The Witness. Předělávka jednoho z nejpopulárnějších dílů slavné FPS série Call fo Duty s podtitulem Modern Warfare udělá radost nejednomu fanouškovi. Těšit se můžete na přepracovanou verzi legendárního FPS, která vám nabídne 4K rozlišení pro ještě lepší zážitek. 

Pokud vám střelba nevoní a máte radši nějakou tu hlavolamku a klidnější průchod hrou, bude přesně pro vás určená hříčka The Witness. Hra staví na uspokojujících hádankách a postupném průchodu, který zpestří pohlcující prostředí opuštěného ostrova.

Majitelé handheldu PS Vita potom stejně jako hráči na PS3 už nebudou nadále dostávat hry zdarma, takže pokud jste ještě nestihli poslední várku nabídky k PS Plus, nezapomeňte do 8. března sáhnout po hrách z minulého měsíce.

Váš názor Další článek: Anthem: když áčková produkce klopýtá (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,