Broken Sword konečně na iPhonech

Jak jsme se před nějakými 14 lety dozvěděli, v dnešní době si už člověk ani nemůže zajít do evropského centra módy, aniž by nezakopl o spiknutí, ohrožující celou civilizaci. Tehdy byl však po ruce George Stobbart, nájemný hrdina, jemuž se od té doby podařilo zachránit lidstvo ještě několikrát. A nyní ho vyrazí bránit i na iPhony.

Společnost Revolution Software konečně vypustila do světa konverzi původního Broken Swordu, již je, ihned po zaplacení necelých 4 liber (cca 120,- Kč), možné stahovat z Apple Store. V katalogu ji přitom najdete pod novým názvem - The Director's Cut - jenž však není tím jediným, co se změnilo.

Vynikající komiksový kreslíř Dave Gibbons pro titul připravil několik zbrusu nových cut-scén a animací, přičemž samotné tvůrčí studio pak přidalo originální obsah, jež herní dobu "nového" Broken Swordu prý natáhne o úctyhodných 20 %.

Jinak ale vše zůstává při starém, a vy se s neposedným americkým turistou opět vydáte po stopách templářských rytířů. Samozřejmě v doprovodu sličné francouzské novinářky, Nico Collard.

Zdroj: Eurogamer

Dostupné pro: iPhone
Žánr: Adventury
Výrobce: Revolution Software | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 25. ledna 2010
Diskuze (4) Další článek: Víme, kdy vyjdou hry od Capcomu

Témata článku: , , , , , , , ,