Brutal Legend i Ghostbusters vyjdou

Když včera vyšlo najevo, že společnost Activision Blizzard dost možná do budoucna nepočítá s chystanými tituly, jejichž vydání přislíbila Sierra (jak to spolu souvisí se můžete dozvědět zde), v herní obci zavládl trochu zmatek. Přeci jen nejednalo se o nikterak podřadné záležitosti, nýbrž o "áčkové" hry, jejichž vývoj byl dlouhodobě sledován a jejich uvedení na trh netrpělivě očekáváno.

Snad právě proto se tvůrci takto postižených her ozvali a pokusili se uklidnit potenciální zájemce o svá dítka. Jako první na prohlášení Activisionu zareagoval Tim Schafer, jenž se vyhnul bohapustému tlachání a prostě oznámil, že Brutal Legend v současné době nic nehrozí a i nadále se na ní pracuje.

Krapet sdílnější byl Jeff Mills, produkční ředitel Red Fly, jehož studio zodpovídá za PS2, Wii a DS verzi Ghostbusters. Předně fanoušky uchlácholil, že hře v současné době nehrozí žádné "nebezpečí", a že se jí vývojáří stále věnují na sto procent. Poté ovšem připustil, že Activision skutečně neplánuje její vydání, díky čemuž je její budoucnost trošku zastřená. Ihned ovšem dodal, že titul dopraví na trh stůj co stůj. Jak to provedou už ale neprozradil.

Zdroj: CVG

Váš názor Další článek: Tiberium a Battlefield Heroes odsunuto

Témata článku: , , , ,