PC

Bud Tucker in Double Trouble

Návod.
Autor: Ing. Miroslav Moucha

PRVNÍ ČÁST
Jdi doprava a do úzké uličky. Seber desky a modré věci a promluv s pekařem. Vrať se na ulici, jdi doleva a promluv s natěračem a s vyhazovačem u baru. Jdi doprava, kde najdeš o roh opřeného Shifty Spiva a promluv s ním. Vrať se kousek doleva, otevři dveře do pekařství a vstup dovnitř. Použij sirky na hlásič požáru (na stropě) a vrať se do uličky, kde jsi mluvil s pekařem. Ten je teď pryč a ty můžeš jít do kuchyně. Vezmi tam koláček (sticky bun) vpravo na stole. Jdi ven a dej ho Shiftymu a dostaneš od něj kravatu. Tu dej vyhazovači a ten tě pustí do podniku. Mluv s šatnářkou tak dlouho, až přijde Lola. Promluv s Lolou, až ti dá předmět, přijde policista a zatkne tě. Ve vězení seber kýbl a použij ho na kapající trubku vpravo nahoře. Až bude plný, polej vodou Pansyho a promluv s ním. Požádej ho, ať ti pomůže z vězení ven a on pro tebe udělá dveře. Vyjdi z vězení ven a jdi do informací (Information Booth). Promluv s Mary Putty a mozkem. Jdi ven a promluv s Del E. Gatem. Jdi do obchodu Plugs store a promluv s prodavačem. Nyní jdi do Music shopu a promluv s Dr.7. Nabídni mu svou desku a on ji koupí za 1 minci. V obchodu Plugs použij minci na minilab a udělej si fotku. Nyní jdi úplně doprava k zubaři (Dentist). Promluv s ním a vezmi si kleště (na polici). Jdi hned vedle do rybárny a promluv s prodavačem. Až skončíš rozhovor, budeš mít síť.

Jdi do kavárny a promluv s McD*****. Použij síť, abys chytil hamburger. Jdi ven a přes mapu do parku. Seber noviny a přečti si je. Promluv s Roystonem a dej mu hamburger. Pozve tě do svého paláce. Seber nádobu s humry a znovu promluv s Roystonem. Zpět v parku použij obvaz na díru v hadici. Použij kleště na trubku. Promluv s červem. Seber sáček s čajem na podstavci sochy.

Nyní jdi do muzea. Promluv se čtenářem novin a dostaneš od něho provázek. V inventáři zkompletuj provázek a zavírací špendlík. Vstup do muzea. Seber kolečkové brusle, použij je na ředitele a získáš plášť do deště. Nyní se vrať do informací (Information Booth) a zeptej se mozku, kde je přístav (docks). Jdi tam a vezmi pilouna, jdi do parku a použij pilouna na větev stromu. Seber větev a v inventáři ji zkompletuj s hákem na provázku. Vrať se do přístavu a promluv se strážcem. Použij žebřík ke vstupu do lodě. Promluv s námořníkem. Zeptej se ho na bezpečnostní kartu (Security Card). Zkus se s ním skamarádit. Pak jdi do parku a promluv s červem. Přes mapu jdi k Daveovi a řekni mu, aby ti obarvil plášť do deště na žluto. Vrať se do přístavu, promluv s námořníkem a dej mu prut na ryby a plášť do deště. Dostaneš bezpečnostní kartu a můžeš konečně jít do skladiště (Ware-house).

DRUHÁ ČÁST
Mluv s profesorem, dokud nepoužije hodiny. Nyní vlez do vzduchového potrubí. Lez doleva a potom jdi doprava. Dojdeš do doků. Použij hodiny na mosazný klíč ve vodě. Seber klíč a odemkni skříň a vezmi si všechno, co tam najdeš. Jdi doprava a do podivných dveří (strange door). Vezmi si láhev s horkou vodou, jdi ven a doprava a promluv s techniky. Vrať se do vzduchového potrubí a lez pořád doprava. Přečti nápis. Dej se cestou doleva, dej Beryl jednu z věcí, které jsi našel ve skříni (Dancing Dug) a dostaneš klíč. Odemkni dveře k profesorovi. Jdi na jih a vstoupíš do kuchyně. Použij druhou věc ze skříně (Pink Thingy) na obraz (na skryté zdi vpravo). Rychle použij láhev s horkou vodou na džbán. Seber rádio a otevři ho, abys získal baterie. Nyní se vrať do místnosti s techniky a seber magnetofonový pásek (leží vedle stroje s pákami). Pokračuj doleva do další místnosti. Odsuň obraz, sejf odemkni klíčem, otevři ho a vezmi si falešný nos. Nyní jdi ke kyslíkové bombě (je v místnosti, kde jsi viděl zpovzdálí ponorku). Do prázdné láhve napusť kyslík a láhev použij na ponorku, abys ji získal. Prolez poklopem a jdi doleva. Stiskni tlačítko a vezmi klíč. Jdi ven. Jdi do důstojnické místnosti a přečti si poštu. Těžko se hledá, ale potřebuješ ji ! Dozvíš se heslo BIG YELLOW PANTS (Velké žluté kalhoty). Seber kazeťák. V inventáři zkompletuj kazeťák s páskem a bateriemi. Jdi ven a doprava. Použij počítač a vlož heslo. Nyní jdi zpět na horní palubu a vrať se do doků. Vstup do místnosti se spícím mužem a použij na něj kazeťák. Vrať se do kuchyně a použij klíč z ponorky na pračku. Nyní jdi do obrazovky se zastaveným vlakem a použij klíč na řízení vlaku. Podívej se na zeď, kde byl dříve vlak a najdeš kartu. Vrať se k profesorovi.

TŘETÍ ČÁST
Začínáš za pekařstvím. Seber krabici od pizzy a prázdný nafukovací předmět. Použij hodiny na dveře od sklepa a jdi dovnitř. Seber žvýkačku, plášť do deště a kliku. Použij žvýkačku s nafukovacím předmětem a ten pak použij na vikýř. Seber noviny a jdi ven. Použij střední tunel. Seber kanystr s olejem a šroubovák. Použij ho na odšroubování konce rotoru. Seber rotor a podložku. Jdi ven, použij kanystr s olejem na požární sekeru. Použij tunel vlevo. Seber mobilní telefon. Přečti si noviny a jdi nahoru. Promluv s Elvisem. Sestup po schodech. Jdi o dvě místnosti zpět a do čekárny. Použij televizi. Nalaď 3. kanál a potom použij mobilní telefon, abys získal kukačkové hodiny. Jdi ven a doprava, výtahem se dostaneš do sklepa. Vrať se k profesorovi a promluv s ním. Dostaneš dlouhý seznam věcí, které máš přinést.

PEKAŘSTVÍ (v Seedy Street) - abys získal pekařovu pánev, musíš s ním mluvit tak dlouho, až ji po tobě hodí. Seber křídu a sirky a promluv s požárníky. Až upustí tágo, seber ho.

POKLOP (Seedy Street) - Rybou od Roystona otevři poklop a uvnitř použij klín z doků. Seber kužel (traffic cone) a odnes ho Roystonovi.

PARK - promluv s dívkou, nabídne ti svůj míč za cukroví ( to dostaneš v Plugs shopu). Použij křídu na vzpěračovo závaží - získáš ptáka, kterého použiješ do hodin. Seber i závaží - je to bowlingová koule. Promluv s Roystonem. Potřebuješ od něho rybu a trubku. Nabídne ti rybu za pršiplášť, ale ten ještě budeš potřebovat jinde, takže je lépe jít za Roystonem až potom. Jinak bys musel pršiplášť vykoupit zpět.

MUZEUM - na dveře použij sekeru a potom hledej pozorně místo, kde se objeví nápis "nail".

Uvnitř použij lepidlo (dostaneš ho v informacích za vyřešení hádanky). Seber brusli, která je na ředitelově noze a výstroj pro hula dívky.

PŘÍSTAV - otevři krabici a vezmi lístek pro zubaře. Použij tágo na košili a potom seber košili a spadlý kolík.

INFORMACE - promluv s okem. Zkus vyřešit jeho hádanku a až se ti to nepovede, jdi za profesorem a promluv s ním. Potom jdi pryč a znovu za profesorem a promluv s ním podruhé. Pak se vrať k oku, vyřeš jeho hádanku a dostaneš lepidlo.

PLUGS SHOP - podložkou (washer) zaplať za cukroví pro dívku v parku. Podívej se na zátky do ucha (ear plugs). Promluv se Sparkym - musíš ho přimět, aby se na něco podíval pod pult a rychle zátky sebrat.

MUSIC SHOP - použij zátky do uší a jdi si promluvit s Dr7. Dá ti nakonec krabici s věcmi . Použij na ně konec rotoru a máš ventilátor.

DENTIST'S - dej lístek z doků Violetě. Uvnitř přesvědči slepici, ať se k tobě přidá a seber ji.

SPY STORE - promluv se špiónem, použij plášť do deště a vezmi rukavice, touto položkou celý seznam končí.

Použij tágo na brusli a spolu s košilí dostaneš prkno s plachtou. Vrať se k profesorovi, dej mu všechny věci. To můžeš dělat i průběžně mezi sháněním jednotlivých věcí. Vždy zkontroluj seznam, abys viděl, co už jsi mu dal, a co máš ještě přinést. Až mu dáš všechno, co je na seznamu, rozeběhne se závěrečná animovaná sekvence. KONÉÉÉC

Váš názor Další článek: Command & Conquer: Red Alert 2 – co dodat?

Témata článku: , ,