Bude Saw novým Silent Hillem?

Jakkoliv vyčpělá může být hororová série Saw na plátnech kin, v herním světě se jedná o nováčka, jenž by to podle některých mohl dotáhnout hodně daleko. Mezi hlasatele tohoto názoru přitom patří i japonská firma Konami, která se rozhodla, že se postará o chystanou herní adaptaci, a ještě tento rok ji doručí na trh ve verzích pro PC, PS3 a X360.

1.jpg2.jpg

Vydavatelská společnost si přitom od hry slibuje udání nového směru v hororovém žánru, přičemž bez skrupulí označuje Saw za možného nástupce legendárního Silent Hillu. A i když screenshoty, uvolněné společně s prohlášením, vypadají vcelku lákavě, o pozitiním výsledku upřímně pochybujeme.

Těm z vás, kteří neviděli ani jeden díl tohoto vyvražďovacího kolotoče připomeneme, že se na začátku každého jednoho z nich probere skupinka lidí na neznámém místě, jež je doslova přeplněné nejrůznějšími pastmi, jež z vašeho těla nadělají sekanou (potažmo jehelníček). Záleží přitom zcela na vás, a vašich schopnostech, zda-li zachráníte sebe i kolegy, nebo padnete za oběť psychopatovi jménem Jigsaw.

Zdroj: Shacknews

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce, Logické
Výrobce: Zombie Studios
Váš názor Další článek: EA má mobilní licenci na Worms

Témata článku: , , , , , , , , , ,