Bude sběratelská edice Street Fighter IV

Všichni fanoušci bojovek určitě už netrpělivě očekávají únor příštího roku, kdy se na svět vyrojí další, v pořadí již čtvrtý, díl oblíbené série Street Fighter. Tentokráte se tvůrci z japonského Capcomu dušují, že se nový přírůstek do rodiny může pyšnit tím nejlepším, co přinesli jeho předchůdci, zatímco samotné jádro hry by mělo zůstat neměnné. Ale nebojte se, několik novinek se přeci jen najde.

VIDEO: 387 'Street Fighter IV - trailer'

První z nich je Focus Attack, což je vychytávka, která dokáže odrazit útok nepřítele a uštědřit mu nepříjemný protiúder. Druhý z nich o poznání ničivější Ultra Combo Attack, díky němuž může vaše postava udeřit neskutečně silným útokem. Dále se seznámíte se čtyřmi novými charaktery, a to s nabubřelým Francouzem Abelem a Americkou speciální agentkou Crimson Viper, El Fuertem a Rufusem.

Ovšem to ještě stále není všechno. Nedávno vývojáři oznámili speciální edici, která obsahuje několik solidních bonusů. V krabici s hrou naleznete dvě limitované figurky, konkrétně se jedná o nejoblíbenějšího bojovníka všech dob, Ryu a výše zmíněnou Crimson Viper. Na své si přijdou i milovníci anime, protože je připraven i celovečerní film v HD kvalitě vytvořený speciálně k uvedení hry. Nepřijdete ani o čtenářský zážitek, o nějž se postará komikosvá kniha – průvodce světem Street Fighter IV. A konečně poslední je blíže nespecifikovaný exkluzivní stahovatelný obsah.

Zdroj: Worthplaying

 

 

Dostupné pro: PC, X360, PS3, iPhone
Žánr: Arkády
Výrobce: Capcom | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 17. února 2009 (X360, PS3), 3. července 2009 (PC), březen 2010 (iPhone)
  • Skvělá hratelnost
  • Perfektní vyváženost
  • Nádherná grafika
  • Konečně pořádná bojovka na PC
  • Trochu delší loading
Váš názor Další článek: V Age of Conan se opět slučují servery

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,