PS3

Bude Uncharted 2 realističtější?

Původní Uncharted si mezi hráči našel solidní základnu fanoušků, která na hru nedá dopustit. I přesto se ale mezi nimi najde několikero jedinců, kteří by rádi uchránili chystané pokračování "chyb" prvního dílu. A dost možná právě díky jejich konstruktivní kritice se vývojáři z Naughty Dog rozhodli zapracovat na několika výraznějších změnách.

uncharted2amongthieves10.jpguncharted2amongthieves11.jpg

Among Thieves by se tak v rámci možností mělo stát mnohem realističtější. Tvůrci se prý zaměří víc na vaše nepřátele, aby bylo v rámci hry vysvětleno, proč ten, či onen, protivník snese nebezpečně vysoký počet kulek ve svém těle. Pravda, není to zrovna nejideálnější řešení, ale je to začátek, jenž dost možná předznamenává stoupající kvalitu série.

Společně se životaschopností nepřátel se ovšem změní i koncepce bossů, jejichž poražení bylo dle názoru hráčů paradoxně příliš snadné. Nově bychom se tak měli dočkat skutečně tuhých soků, kteří si dávají pozor na to co dělají. Jak to ovšem bude vypadat v praxi netušíme, neboť vývojáři v tomto bodě bohužel nebyli nikterak přehnaně sdílní.

Zdroj: 1UP

Dostupné pro: PS3
Výrobce: Naughty Dog
Začátek prodeje: 16. října 2009
Diskuze (1) Další článek: Spustili jsme Burnout Paradise launch centrum

Témata článku: , , , , , , ,