Bude zfilmována hra Psi-Ops?

Již nyní jsou zadána práva na zfilmování her Far Cry, Doom, Meteroid Prime, Rainbow Six a dalších - ale Hollywood se stále snaží nacházet další a další potencionálně využitelné herní licence. Dnes časopis Variety oznámil, že Adrian Askarieh a Chuck Gordon, producenti filmu Spy Hunter, zakoupili práva na zfilmování další hry od společnosti Midway - a to na paranormální střílečku Psi-Ops.

Hra Psi-Ops byla na americký trh vypuštěna v červnu tohoto roku. Film bude - stejně jako hra - sledovat osudy Nicka Scryera, tajného vládního agenta, který dostal za úkol infiltrovat tajemnou okultní teroristickou organizaci. Aby se mu to podařilo, musí se vyrovnat se schopností členů sekty číst v myslích; proto jsou jeho vzpomínky vymazány a jeho psychické schopnosti dočasně "deaktivovány". Ovšem postupem času se Nickovi vrací jak vzpomínky na to, kdo je a co musí udělat, tak i jeho psychické schopnosti jako telekineze, schopnost ovládnout cizí mysl a další.

"Vždy nás zajímaly nápady ohledně psychických sil, které tajně "vyvíjí" vláda - ačkoli ta je ohledně takovýchto experimentů velice skoupá na slovo", prohlásil v rozhovoru pro Variety Askarieh.

Pro zfilmování této hry dosud nebylo vybráno žádné konkrétní studio, nicméně Askarieh a Gordon pracují pro Universal Pictures, takže...

Zdroj: Gamespot

Váš názor Další článek: Týden v e-sports: Mistrovství Evropy jde do finále

Témata článku: , , ,