Bulánci 2.0 už vybrali přes 5 milionů korun a mají rekord na Startovači

Z pokračování Bulánků je velký hit ještě před vydáním…

Z pokračování Bulánků je velký hit. Necelé dva týdny po zahájení kampaně na Startovači už tvůrci vybrali desetinásobek toho, co původně požadovali. V době psaní článku již bezmála 5400 fanoušků přispělo 5 123 180 Kč.

Hra se tak stala co do vybraných peněz nejúspěšnější kampaní v historii Startovače. Doposud vedla stolní hra Trabantem napříč kontinenty, která od 4067 „startérů“ vybrala 5 116 262 Kč. Jejímu autorovi Danu Přibáňovi mimochodem dosud patřily čtyři z pěti nejúspěšnějších kampaní. Trabanty táhnou.

Bulánci ale táhnou také. Tvůrci ze studia SleepTeam už díky přízni fanoušků přislíbili několik nových funkcí jako editor levelů, crossplatformní multipleayer, režim battle royale nebo nové zbraně a levely. V aktuálních cílech jsou pak brutal mód (5,2 milionu korun) a fotbalová minihra (5,5 milionu). A pokud se náhodou povede vybrat miliarda (!), budou Bulánci i ve VR. :-)

Kdo hru podpoří částkou alespoň 400 Kč, získá pak klíč k plné hře pro PC. Za 600 Kč bude mít i přednostní přístup v early accessu. Jakmile hra vyjde, bude dostupná i na všech konzolích a tvůrci chtějí zamířit také na mobily.

Diskuze (3) Další článek: Creative Assembly láká na svůj nový sci-fi projekt prvním obrázkem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,