Bulánci přijdou do předběžného přístupu na Steamu v listopadu. Čeká nás trojice starých známých map

Od návratu jedné z českých legend nás dělí už jen pár měsíců.

Ještě před začátkem léta nám vývojáři ze SleepTeamu ukázali, jak budou noví Bulánci vypadat v pohybu a 14. listopadu už se do hraní budeme moci pustit i my skrz předběžný přístup na Steamu, ve kterém by Bulánci měli být přibližně 10 měsíců. Ve stejnou dobu bude v tamním obchodě probíhat Československý týden, takže si budete moci se slevou pořídit další tuzemské tituly. 

Pokud jste Bulánky podpořili během jejich kampaně na Startovači, tak se do předběžného přístupu možná dostanete ještě o 2 týdny dříve. Vývojáři se momentálně snaží získat dostatek klíčů pro přispěvatele, ale ještě není jisté, jak to s nimi nakonec dopadne. 

Pro předběžný přístup je připravena trojice znovuzrozených map - Pohádka, Továrna a Disco. Nejsou to ale stejná prostředí jako z originálu, i když tak na první pohled mohou vypadat. Tvůrci do nich přidali spoustu vychytávek, takže i na známých mapách se budete muset mít na pozoru. Kromě klasického módu všichni proti vše bude k dispozici také nový týmový mód.

Váš názor Další článek: Phantom Liberty je první velké rozšíření pro Cyberpunk 2077. Na starších konzolích si ho ale nezahrajeme

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,