Bungie nesouhlasí s odsunutím Halo z E3

Fandové Master Chiefa, a vůbec série Halo jako takové, museli být skutečně zklamáni, když se v Microsoftu rozhodli, že Bungie na letošní E3 nepředstaví nový titul právě z tohoto univerza. Zvláště, přihlédneme-li k faktu, že do dnešních dnů nebyl udán přesný důvod tohoto rozhodnutí, a stále tak zůstává záhadou co má zmiňovaná společnost s chystanou hrou v plánu.

Jako by to nestačilo, sůl do otevřené rány přisypal v průběhu los angeleské výstavy i Don Mattrick, šéf xboxové divize, když řekl, že se ředitel Bungie jen zasmál, když zjistil, že k žádnému odhalení nedojde. To dnes ovšem Harold Ryan důrazně popřel s tím, že zklamání fanoušků nikdy nebylo a nikdy nebude úsměvnou záležitostí.

"Dovolte mi uvést vše na pravou míru," řekl dnes pro zahraniční portál Eurogamer Ryan. "Důrazně jsem protestoval proti rozhodnutí odsunout představení hry na 'někdy-po-E3'. Bungie se vždy na prvním místě soustředilo na fanoušky, a právě proto se snažíme vyhnout jakýmkoliv situacím, které by je mohli zklamat. A mohu vás ujistit, že se jim nesmějeme!"

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Hrozí opět nedostatek Wii na trhu?

Témata článku: , , , ,