Burani všech zemí, spojte se!

He :-). Docházejí mi holt nápady pro nadpisy článků, no. Ale co, snad mi zase časem dá pořádnou ránu múza a já přijdu na něco originálního. No ale zpět k buranům. Ti byli totiž hlavními hrdiny staré dobré série známé pod názvem Redneck Rampage. Série to byla úspěšná, takže proč nevytvořit pokračování, že?
A tak se i stalo. Redneck Rampage 2 spatřili světlo světa, nevím už teď přesně kolik, ale nějaký ten měsíc to byl. No a protože robit 3D střílečky na téma buranů už je dnes tedy docela ohrané, rozhodlo se, že se vytvoří něco originálního, co zaujme další část hráčského publika. A tak vznikl Off-Road Redneck Racing, vyvíjený pro platformu PC v Interplayácké divizi 14° East. Má to být klasická off-roadová závodní hra, ovšem s přídavkem oné speciální načervenalé "buranské" barvy bahna, aby to celé dostalo ten správný "jižanský nádech" (v oficiální tiskové zprávě to přesně zní "...with a special mix of Redneck color added for a dose of good ol' southern charm", čemuž se znalci jistě minimálně uchechtnou.

Off-Road Redneck RacingOff-Road Redneck Racing

Samozřejmostí bude množství nejrůznějších nastavení, bezpočet závodních bárek (modelovaných dle nejnovějších reálných vehiklů, celkem by jich mělo být přibližně snad asi 16), a hutné množství tratí (pokud se ony mnou očekávané bahenní lázně dají nazvat tratěmi - těch by mělo být odhadem něco kolem 24 v šesti různých prostředích). Autorům hry jde o to, aby tímto titulem nepohrdli ani hardcoroví hráči off-road závodů, ale ani fanoušci Redneck Rampage.

Závodníci budou jezdit na čas, soutěžit v pohárech, či prostě "jenom tak blbnout". Samozřejmostí je podpora síťové hry přes LAN a to až pro šest hráčů.

Dalšími zajímavými vlastnostmi hry je např. přítomnost demolovatelných prvků na tratích (od billboardů přes naftové pumpy až po staré dobré nezbedné bedny kuřat ;). Taktéž zajímavá bude jistě jízda za různého počasí, např. v dešti a bouři či sněhové vánici. Pokud se vám bude v závodech dařit, budete dokonce moci svého ocelového mazlíčka upgradovat.

Tak a zařval kocour a pohádka skončila :-). Eh, abych nezapomněl, datum vydání zatím nebylo upřesněno.

Váš názor Další článek: Darwin´s Curse – hra podle Darwina

Témata článku: