PC | Video

Bývalí People Can Fly odhalili horor The Vanishing of Ethan Carter

Budete hrát za detektiva s nadpřirozenými schopnostmi.

The Astronauts je poměrně nově zformované studio, které tvoří část bývalých vývojářů z People Can Fly (Bulletstorm, Painkiller). The Vanishing of Ethan Carter se stává jejich první ohlášenou hrou a má se jednat o hororový titul inspirovaný podivnými smyšlenými historkami a dalšími macabre příběhy raného 20. století.

vanishing.jpg

Ve hře se stanete detektivem s nadpřirozenou schopností si vizualizovat scény smrtících zločinů a máte vyšetřovat případ uneseného mladého chlapce, kterého musíte zachránit, než bude pozdě.

Vyšetřování vás zavede do nádherného hornatého prostředí, kde narazíte na zohavené tělo jednoho z únosců. Za pomocí paranormálních schopností a moderních detektivních nástrojů odhalíte záhadu stojící za stopou z mrtvol v údolí, kořeny prastaré síly vládnoucí oblasti a osud uneseného chlapce.

The Vanishing of Ethan Carter má být o objevování, prozkoumávání a dokonalém ponoření do hry. Proto ostatně tvůrci říkají, že nejlépe si hru užijete sami potmě a se sluchátky na uších. Hra poběží na Unreal Enginu 3 a bude ve stahovatelné podobně na PC k dispozici někdy v roce 2013.

Zdroj: AGB

Váš názor Další článek: Temple Run 2 – návrat legendy a rovnou zdarma (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,