Bývalí zaměstnanci Telltale možná dokončí Walking Dead pod jiným studiem

Nakonec by se dokončení The Walking Dead měla ujmout úplně jiná společnost ve spolupráci s bývalými zaměstnanci Telltale.

Telltale se snaží dosáhnout dohody o dokončení posledních dvou epizod konečné série The Walking Dead pod jinou hlavičkou. Podle všechno by to znamenalo, že by se o konec úspěšného herního seriálu ujalo jiné studio, které na tuto práci přijalo i bývalé zaměstnance Telltale.

Třetí epizoda prý už byla prakticky hotová a čekala pouze na schválení ratingu, čtvrtá potom měla přinejmenším nahraný dabing pro jednotlivé postavy včetně hlavní protagonistky a měla být dostupná k recenzi koncem září. "Mělo to opravdu dobrý scénář a všichni jsme byli spokojení s tím, jak jsme příběh Clementine dokončili," řekl jeden z vývojářů o tom, jak vypadal konec The Walking Dead.

Vyjednávání prý mělo dospět k úspěšnému konci už minulý týden v pátek, ale zatím žádná dohoda hotová není. Čím déle to ale bude trvat, tím méně z bývalých zaměstnanců Telltale se na dokončení pravděpodobně bude podílet. Všichni totiž náhle přišli o práci bez odškodného a musejí tak narychlo shánět nový zdroj příjmů, ne čekat na to, jak dopadnou jednání o posledních epizodách.

Váš názor Další článek: Fury z Darksiders 3 ukazuje své schopnosti v novém traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,