Call of Duty: Advanced Warfare se má dočkat pokračování. Pro Sledgehammer Games je to návrat do budoucnosti

Ještě nevyšlo ani Modern Warfare II a už se rozjíždí horlivé debaty o budoucnosti Call of Duty.

Letošní díl Call of Duty si zahrajeme 28. října, ale už dnes se začalo mluvit o jednom z jeho nástupců. Tím má být pokračování Advenced Warfare z roku 2014 a stejně jako u jedničky i tentokrát drží otěže vývoje studio Sledgehammer Games.

Původní myšlenka podle webu whatifgaming ale měla být jiná. Toto studio vedlo i vývoj druhoválečného Call of Duty: Vanguard z loňského roku a mělo s ním velké plány. Tým zpracovávající příběh měl v úmyslu vytvořit několik pokračování s rozvojem postav představených v kampani Vanguardu. Ten ale nenaplnil očekávání, a tak se jejich nadcházející projekt z historie vydal do budoucnosti.

Tyto informace na Twitteru potvrdil i další insider. Pokud vše půjde podle plánu, Advanced Warfare 2 má vyjít v roce 2025. Ještě před tím kromě Modern Warfare II má ale přijít ještě jeden díl, který vytváří Treyarch. O něm ale zatím nic na veřejnost neuniklo. Stále vše nasvědčuje tomu, že si Call of Duty v roce 2023 dá pauzu a bude vycházet jen nový obsah pro dříve vydané hry. Zatím to ale Activision nepotvrdil. Nyní se kromě Modern Warfare vyhlíží hlavně vydání Warzone 2.0, které má přijít v polovině listopadu.

Zdroj: Whatifgaming.com

Váš názor Další článek: PlayStation stále nechce opustit předchozí generaci konzolí. Má také velké plány s live service hrami

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,