Call of Duty: Black Ops 4 je novým dílem série, co boří zažité standardy

Prvotní představení máme za sebou, teď přišel čas na nášup videí a obrázků z očekávané akce.

Call of Duty Black Ops 4 se vrací a spolu s sebou přináší velké změny. Co asi nikoho nešokuje je, že se dočkáme Battle Royale módu, který v současné době musí být prakticky v každé hře, ve které je možné někoho nebo něco zabít. 

Oficiální filmeček

Multiplayerový trailer

V "Blackout" módu by podle tvůrců mělo jít o "survival hru s nejlepšími a nejvíce rafinovanými mechanikami na světě". Tento mód by měl zahrnovat obsah z předchozích deseti let historie Black Ops. Čekejte ikonické části oblíbených map, postavy a zbraně dokonce i ze zombíky.

Zombie trailery

Co naopak rozhodně nemusíte čekat je automatické léčení vaší postavy. Wolverinovskou regeneraci, kterou řada hráčů považovala za nesmyslnou se rozhodli vývojáři nahradit o poznání realističtějším způsobem léčení. Vaše postava si do ruky bodne injekci, která jí navrátí slušnou porci zdraví.Od této změny se očekává, že se zvýší nutnost taktického uvažování v průběhu bitvy. Schopnost hráčů správně odhadnout, kdy použít léčení a kdy na soupeře zatlačit bude zřejmě klíčová pro vítězství v nejedné hře.

Blackout trailer

Jádro hry vypadá pořád velmi podobně k dřívějším dílům, ale s větší možností výběru. I když Black Ops ukazují Zombie mód, multiplayer a také battle royale, se ale pravděpodobně nedočkáme kampaně pro jednoho hráče. Kampaň zkrátka chybí. Vývojáři však slibují přinejmenším nějaké hratelné mise pro každou postavu, která bude k dispozici. Více informací již brzy.

Oficiální obal

Call of Duty Black Ops III Key Art.jpg

 

 

 

Diskuze (8) Další článek: Navštivte o víkendu pražské studio SCS Software

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,