Call of Duty: Modern Warfare slibuje masivní bitvy až pro stovku hráčů

Obrovské mapy pro obrovské množství hráčů. Infinity Ward se svého projektu zhostil opravdu s vervou.

Vývojáři nového Call of Duty: Modern Warfare včera vypustili do světa čerstvý trailer na nejnovější díl jedné z nejslavnějších FPS sérií a ambicemi rozhodně nešetří. Čekají nás opravdu gigantické bitvy, ve kterých mezi sebou bude moci soupeřit i více než stovka hráčů. 

"Hráli jsme i s vyššími počty hráčů, ale to jsme zatím nechtěli ukazovat. Zatím na všem totiž stále pracujeme," prozradil designer multiplayeru, když se ho ptali, zda je dříve předvedené 20v20 stropem pro množství lidí, kteří spolu budou v jedné bitvě soupeřit. "Tyto mapy jsou mnohem větší. A počet hráčů vyšší. Neustále hrajeme ve čtyřiašedesáti a občas překročíme dokonce i stovku," pokračoval. 

Těchto obřích bitev se navíc budete moci zúčastnit ve všech možných klasických režimech Call of Duty. Nemusíte se tedy bát, pokud nemáte v lásce battle royale. Kolik hráčů a možností nás nakonec bude v jednotlivých režimech čekat se dozvíme ještě o něco později. Na optimalizaci se zatím nejspíše stále pracuje a udržet výkon při tak vysokém množství hráčů určitě není žádná hračka. Dost možná jsme zatím tak masivní bitvu zatím neviděli i z toho důvodu. 

Call of Duty: Modern Warfare dorazí na PC, Xbox One a PS4 už 25. října.

Váš názor Další článek: Zadarmo nebo se slevou: balíček Crusader Kings 2 a další hry zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,