Call of Duty: WWII se odhaluje - podívejte se na první trailer, informace a galerii

Po dlouhých letech se série Call of Duty konečně vrací ke svým kořenům. Podívejte se na první trailer, nové informace a galerii z chystaného Call of Duty: World War II.

V roce 2008 vyšlo Call of Duty: World at War, což se na téměř devět let stalo posledním Call of Duty z doby druhé světové války. Až do letošního roku. Nový titul nazvaný Call of Duty: World War II se díky živému streamu odhaluje s hromadou nových informací. Nejvýznamnější je asi datum vydání, které je stanoveno na 3. listopadu tohoto roku pro PC, PS4 a Xbox One.

Příběh se zaměří na 1. pěší divizi USA známou jako Big Red One a její boje skrz válkou zničenou Evropou. Vy se vtělíte do mladého a nezkušeného vojína Ronalda “Red” Danielse. Bude zde však i speciální mise, ve které si zahrajete za ženu bojující ve francouzském odboji. 

Na bližší detaily si budeme muset ještě počkat. Víme však, že se dočkáme například vylodění v Normandii, bitvy v Ardenách či bitvy v Hürtgenském lese.

Kompletního odhalení multiplayeru se bohužel dočkáme až na E3 v červnu. Přesto víme o jistém kooperativním módu War, který má nabídnout nový a originální příběh... a dočkáme se i zombíků. Zajímavým prvkem bude Headquarters (velitelství), ve kterém budete moci komunikovat s ostatními hráči.

Rovněž víme, že se se zatím neznámým datem vydání chystá beta. Dočkáme se pravděpodobně i otevřené bety, ale trailer upozorňuje na uzavřenou, která se vám zpřístupní za předobjednání hry.

Na hře pracuje studio Sledgehammer Games, jehož posledním počinem je docela dobře hodnocené Call of Duty: Advanced Warfare, ale stojí rovněž za vytvořením Modern Warfare 3. Zajímavé je, že hlavní postava se jmenuje podle otce jedné z hlav studia, Glena Schofielda. Pro bližší informace o hře zavítejte na oficiální stránky.

 

Diskuze (5) Další článek: Moder tvoří svět New Vegas ve čtvrtém Falloutu, vypadá to famózně

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,