Capcom chystá sci-fi akci Dark Void

Japonská vydavatelská společnost Capcom na sebe může být vskutku pyšná. V posledních několika málo dnech nás totiž doslova zavalila oficiálními oznámeními, jež představovala nově vznikající hry (naposledy vzpomeňme kupříkladu Bionic Commando). Posledním dosud odhaleným titulem se dnes stal Dark Void, zajímavě vyhlížející sci-fi akce vyvíjená lidmi z Airtight Games (jádro tohoto studia tvoří tvůrci Crimson Skies: High Road to Revenge).

Jak již bylo řečeno, Dark Void nás zavede do temné budoucnosti, v níž vedle lidí žili i „The Watchers“. Entity vybavené nadpřirozenými schopnostmi, které lidstvo po tisíce let uctívalo jako bohy. Nic však netrvá věčně, a tak jakmile lidé přišli na to jak si osvojit některé ze schopností těchto polobohů, uzavřeli je do paralelního vesmíru a převzali vládu nad sebou samými. The Watchers po staletí nevydali ani hlásku, avšak nyní se vracejí, aby získali zpět co jim kdysi náleželo.

Ačkoliv toho o Dark Void nebylo doposud moc řečeno, nutno ještě podotknout, že vskutku zajímavý příběh, jímž bude hra vybavena doplní bezesporu kvalitní technické zpracování, které si do sytosti užijeme minimálně na Xboxu 360 a Playstationu 3 (platformové zaměření titulu sice nebylo dosud odhaleno, nicméně obě zmíněné konzole jsou sázkou téměř na jistotu), přičemž vydání je předběžně stanoveno na konec příštího roku.

Související informace (Dark Void):
Platforma: Xbox 360, PS3 (předběžně)
Žánr: akce
Výrobce: Airtight Games (
http://www.airtightgames.com/)
Vydavatel: Capcom (
http://www.capcom-europe.com/)
Distributor v ČR: CD Projekt (
http://www.cdprojekt.cz/)
Předpokládané datum vydání: Q4 2008

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Zaklínač vstoupil do závěrečné fáze

Témata článku: , , , , , , , , , ,