Carrier Command odložen, ale můžete si zahrát betu

Bohemia Interactive přinesli dvě zprávy, jednu špatnou a jednu dobrou. Hru sice odložili, ale spustí Play & Contribute betu.

Bohemia Interactive ohlásili spuštění Play & Contribute bety. V podstatě to znamená, že za 19,99 eur (či v případě premium verze za 39,99 eur) získáte betu hry a následně po dokončení i samotnou plnou verzi. Pokud vás tak hra zaujala, máte ideální možnost si ji nejen vyzkoušet, ale i určitou měrou zasáhnout do vývoje. Beta bude k dispozici od pátku 6. dubna a to ve zmiňovaných dvou verzích.

Carrier Command 01.jpg Carrier Command 02.jpg

Levnější Carrier Command: Gaea Mission P&C za zhruba 500 Kč vám kromě přístupu do bety dá i digitální verzi hry ze Store.bistudio.com po vyjití, pokud chcete přispět vývojářům víc, je pro vás Carrier Command: Gaea Mission P&C Supporter verze za necelých 1000 Kč. Kromě bety získáte digitální verzi hry na Store.bistudio.com a na Steamu, plus 6 stahovatelných skladeb ze soundtracku, který vytvořit nositel BAFTA ocenění Troels Brun Folmann. Obě varianty mají být k dispozici po limitovanou dobu.

Carrier Command 03.jpg Carrier Command 04.jpg

S ohlášením Play & Contribute bety přišlo i posunutí vydání hry na září letošního roku. Pokud toho o slibné akční strategii moc nevíte, určitě nesmíte minout naše dojmy ze hry.    

 

Zdroj: TZ
Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Strategie | Mix akce a strategie
Výrobce: Bohemia Interactive Studio a Black Element Software | Webové stránky hry
Začátek prodeje: září 2012
Váš názor Další článek: Suda 51 chystá další ze svých bláznivých titulů

Témata článku: , , , , , , , , , , ,