Časový limit dema hororu Resident Evil 2 lze obejít

Třicet minut vám je málo? Nevadí. Existují způsoby, jak v Raccoon City strávit více času.

Capcom předložil hráčům k vyzkoušení malý kousíček ze své předělávky Resident Evil 2 a dal jim k testování pouze omezenou dobu. Nepochybně tím dodal ještě větší kouzlo atmosféře ukázky ze hry, ale především jim nadělal na čele vrásky. Ohlasy jsou velmi pozitivní a spousta z hráčů si tak chce demo zahrát znovu. Nebojte, způsoby existují.

Tím nejjednodušším řešením a také jediným, které lze na sto procent doporučit, je použít prostě více uživatelských účtů. Je to bezpečné řešení, které má ovšem jednu velkou mouchu, a tou je, že pokaždé začnete od začátku. Nebudete si moci pobíhat po Raccoon City třeba hodinu v kuse. 

Existují ale i další způsoby. Jak to tak bývá, ti kteří jsou s počítači zkušení, často rádi hledají skulinky a cestičky, jak něco obejít. Pokud jste ochotní zabrousit do vod různých cracků a podobných vychytávek, můžete limit zastavit úplně. Použít k tomu lze například některé achievement manažery, které umožňují přidávání, nebo naopak mazání achievementů na Steamu. Z nějakého důvodu tyto pomůcky dokáží také vyresetovat časovač v demu Resident Evil 2. Ale znáte to. Pouze na vlastní nebezpečí. 

Plná hra bude dostupná 25. ledna na PC, PS4 a Xboxu One.

Váš názor Další článek: Activision Blizzard v průšvihu: co se děje v zákulisí giganta?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,