CD Projekt připravuje MOBA hru pro mobily z univerza Zaklínače

Chcete si zážitek ze třetího Zaklínače obohatit i na cestách autobusem? Pro vás připravují tvůrci mobilní MOBA hru, která bude zcela zdarma.

The Witcher: Battle Arena bude klasickou MOBA hrou, ve které budete bojovat v různorodých arénách proti ostatním hráčům i umělé inteligenci. Titul by měl být k dostání zcela zdarma jako F2P na platformách Android, iOS a Windows Phone. Datum vydání zatím nebylo specifikováno.

Ve hře samozřejmě budou k mání ikonické postavy světa Zaklínače, se kterými se pustíte do taktického boje v týmu i jednotlivě. Budete zaklínačem Lethem, bijcem Zoltanem nebo mocnou čarodějkou Philippou Eilhart?

1404242432-the-witcher-battle-arena-eithne-dagger-of-thorns.jpg 1404242437-the-witcher-battle-arena-eithne-impaling-arrow.jpg 1404242439-the-witcher-battle-arena-saskia-dragonsoul.jpg

1404242440-the-witcher-battle-arena-letho-quen.jpg 1404242441-the-witcher-battle-arena-eithne-wall-of-thorns.jpg

Uživatelské rozhraní bylo navrženo speciálně pro dotykové displeje, zápasy by měly být krátké a úderné, což se na mobilní platformě vyjímá. Každý hrdina nabídne unikátní schopnosti a styl boje, kromě týmových soubojů 3 vs 3 však můžete hrát i sami bez nutnosti internetového připojení.

Více informací naleznete na oficiální stránce hry.

Váš názor Další článek: Forza 5 v traileru představuje nové DLC v čele s Lamborghini Veneno

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,