CD Projekt vás přenese na závodní GRID

Distribuční společnost CD Projekt oznámila, že přinese na naše území závodní hru Race Driver: GRID. Umožní tak hráčům pořídit si hru v profesionální české verzi pro PC a originálním znění pro X360 a PS3.

Nedávno jsme vás informovali, že závodní hra Race Driver: Grid je hotová a brzy přijede na startovní rošt mezi hráče. Konečně však nyní víme, že se dostane i k nám, prostřednictvím distribuční společnosti CD Projekt. Ta chystá lokalizaci pro PC verzi, která pak fanoušky vyjde na necelou tisícovku českých korun, případně pak o tři stovky dráž v měně slovenské. Hru si však můžete pořídit i pro konzole X360 a PS3, tam však budete muset počítat s originální jazykovou verzí. Na start by měla hra přijet 30. května, čili již tento víkend můžete strávit v její společnosti.

  

Codemasters dělají špičkové závodní hry již 10 let. GRID podle slov vývojářů má nabídnout co nejintenzivnější zážitek na závodní trati. Zapomeňte na nějaký příběh a speciální možnosti navíc, závod je to jediné, co vás bude zajímat. Pokud doufáte, že se ve hře svezete ve vašich oblíbených kárách nebo jiných známých značek „z ulice“, tak jste vedle jak ta pověstná jedle. Další z věcí, která se bude od série Race Driver značně odlišovat, je umělá inteligence. Ano, má být špičková a na úrovni, ale v tom smyslu, že nebude dokonalá. Znáte ty chvíle, kdy kroužíte po okruhu několik minut, a nic zvláštního se neděje? Prostě vaši soupeři kopírují ideální stopu a pouze v určitých pasážích zpomalí natolik, abyste měli nějakou šanci je dojet. Tomu má být v GRID konec. Více v našem preview.

Objednejte si na shop.doupe.cz
Race Driver: GRID
  • PC: 899,- Kč
  • X360: 1 399,- Kč
  • PS3: 1 499,- Kč
  • Související informace (Race Driver: GRID):
    Platforma: PC, Xbox 360, PS3
    Žánr: závodní arkáda
    Výrobce: Codemasters (
    http://www.codemasters.co.uk/)
    Vydavatel: Codemasters (
    http://www.codemasters.co.uk/)
    Předpokládané datum vydání: 30. květen 2008

    Zdroj: TZ

    Váš názor Další článek: Hyborii už navštívilo na 400 tisíc hráčů

    Témata článku: , , , , , , , ,