Cenega bude distribuovat tituly ruských Buka Entertainment

Podle tiskové zprávy, kterou dnes uveřejnila společnost Cenega, můžeme na našem trhu počítat s distribucí titulů ruských Buka Entertainment. Všechny tituly budou lokalizované a opatřeny českými titulky.

Tento rok se můžeme těšit na následující šestici titulů: Red Shark - simulátor vrtulníku Ka-50 s arkádovými prvky; Spells of Gold - hra se odehrává v prostředí fantasy světa plného nemrtvých, trpaslíků a elfů. Těšit se můžeme na nelineární příběh.
RPG Paradise Cracked se bude netradičně odehrávat v cyperpunkovém prostředí. Pro inspiraci autoři sáhli do literatury ke knihám W. Gibsona a P. K. Dicka a do filmového umění, kde jim jako námět posloužily filmy Bladerunner a Matrix.

Hra Charm of War bude kombinací realtime strategie a RPG.

March!Off World Recon má být kombinací FPS, arkády a taktické simulace. Hráč povede svůj tým bojovníků přes atmosférické marťanské prostředí do boje proti nespočetným nepřátelům. Hra se pochlubí nádhernou grafikou, ohromujícím prostředím a pefektními zvukovými efekty.

Nejzajímavěji vypadá titul Midnight Nowhere. Posuďte sami: Hráč se najednou ocitne v márnici. Netuší, jak se tam dostal. Odpověď získá po vyluštění spousty hádanek.

První tři tituly by se měly objevit do půlky letošního roku, další tři v jeho druhé polovině. Více informací o jednotlivých hrách přineseme v příštích dnech.

Váš názor Další článek: The Sims nejúspěšnější hrou všech dob

Témata článku: , , , ,