Ceny VGA mění název: VGX akce se bude konat 7. prosince

Jako každý rok i letos bude v prosinci uskutečněna prestižní videoherní akce Video Game Awards. Nově s příchutí next-genu.

Jak už jste asi pochopili z nadpisu, akce mění název. Nyní se bude jmenovat VGX a má se jednat o novou generaci digitální videoherní zábavy na Spike TV, která opět přinese velká odhalení a pořádnou show.

Ostatně posledních několik let se neslo ve znamení velkých hvězd, barevných vystoupení a pořádně nadupaných videoherních pecek, letošní rok by tomu nemělo být jinak. Ba co více, jde přece o rok nové generace konzolí.

1384542352-vgx.jpg

Živý přenos cen VGX 2013 se uskuteční 7. prosince letošního roku ve 3:00 PM Pacific Time, neboli 8. prosince přesně o půlnoci našeho času. Půjde o tříhodinový pořad s novou strukturou plný vystoupení, zábavy a oznámení nových herních titulů. Právě zde se s velkou pravděpodobností dočkáme mnoha očekávaných titulů a debutových záběrů z již oznámených her.

My samozřejmě VGX 2013 nemineme a budeme jej sledovat společně s vámi prostřednictvím streamů. Chybět nebude ani rychlé zpravodajství se souhrnem toho nejdůležitějšího.

Váš názor Další článek: Dobrodružná arkáda Knack apeluje na mladé publikum v novém traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , ,