Černobílý režim Ghost of Tsushima ponese jméno po japonském režisérovi

Tvůrci ze Sucker Punch se rozhodli z filmového režimu vytlačit opravdové maximum.

Vypadá to, že jeden z osobitých rysů Ghost of Tsushima bude jeho černobílý filmový režim, který studio před časem debutovalo pod názvem Samurai Cinema. Jak již ale stojí v titulku, jmenovat se nakonec bude Kurosawa Mode.

Při vývoji onoho filmařského režimu se údajně vývojáři inspirovali filmy japonského režiséra a scénáristy, Akiry Kurosawy.

Čím více jsme se přibližovali k přenesení našeho nápadu do reality, ptali jsme se sami sebe: „Jak budeme nazývat tento návrat do černobílých dob, jež jsme vytvořili?" Padla spousta odlišných nápadů, ale v jednu chvíli jsme se sami sebe zeptali: „Nebylo by skvělé, kdybychom to nazvali Kurosawa Mode?" říká jeden z vývojářů, Jason Connell.

Connell také uvedl, že se nejedná o pouhopouhý černobílý filtr. Režim také do obrazu, s ohledem na barevnou hloubku, přidává filmové zrnění, což je mimo jiné také další pokus o přiblížení Kurosawově práci. Po zapnutí režimu se také lehce zvedne rychlost větru a pozmění se zvukové efekty, aby lépe simulovaly staré televize a rádia.

Ghost of Tsushima vychází 17. července na PS4, na naši recenzi se můžete těšit už 14. července.

Váš názor Další článek: Beta World of Warcraft: Shadowlands začíná příští týden

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,