Čerstvé informace o novém Assassin's Creed: dvě postavy a otevřený svět

Letošní Assassin's Creed je zahalen rouškou tajemství, vše se ale postupně odhaluje. Co přinesl čerstvý vánek spekulací?

 

O zbrusu novém dílu série Assassin's Creed, který se měl původně jmenovat Empire, toho nevíme moc. Mluví se o Egyptě, návratu ke kořenům a dalších detailech, nic z toho ale nemáme potvrzeno. Několik zdrojů uvnitř Ubisoftu však nyní prozradilo zajímavé informace, týkající se novinky. 

Tak především, titul by se mohl jmenovat Assassin's Creed Origins a oficiálně se představí, jak jinak, na letošní výstavě E3 na konferenci Ubisoftu, což je pochopitelné i očekávané. Příběh nás zavede do rozsáhlého otevřeného světa starověkého Egypta a točit by se měl kolem původu klanu asasínů. Zahrajeme si navíc rovnou za dvě postavy, za muže a ženu.

Struktura hry by měla být mnohem méně lineární, chybět by neměl strom schopností a systém vývoje postavy, tvůrci se podle všeho silně inspirovali Skyrimem. Hráč tak dostane do rukou mnohem více svobody v konání i svém putování, velký důraz má být kladen na průzkum a objevování nových lokací, což je bezesporu skvělou zprávou. 

Egypt by navíc neměl být jedinou lokalitou, spekuluje se o bohaté vodní složce, námořních soubojích a cestě např. do Řecka. 

Série už si dlouho zasloužila pauzu a ze všech uniklých informací je zjevné, že chce Ubisoft značku trochu osvěžit. A to je zatraceně potřeba. Více se podle všeho dozvíme už příští měsíc.

Diskuze (9) Další článek: 9 kultovních pecek, které nám utkvěly v paměti

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,