Červencové PS Plus hry nabídnou Heavy Rain a rubačku Absolver

Sony do PS plus v posledních měsících sype jednu kvalitní hru za druhou a v trendu bude pokračovat i v červenci. Na druhou stranu... kdo ještě nemá Heavy Rain?

Sony představilo svůj line-up her zdarma pro členy PS Plus na červenec a i tentokrát nás Sony rozhodně nezklame. Jako tahouna sedmého měsíce si vybral Playstation detektivní thriller Heavy Rain.

Heavy Rain asi není třeba dlouze představovat, jedná se o Playstation klasiku z PS3, která staví na složitém a pečlivě vystavěném příběhu. Vžijete se do role hned několika postav a vaším cílem bude dopadnout vraha, který jako podpis používá origami skládanky. Z novější tvorby Quantic Dreamu, který Heavy Rain přivedl k životu vás určitě alespoň mediálně neminul Detroit: Become Human.

Druhou hrou pro PS4 potom bude online RPG Absolver. V této hře budete muset projít velkým množstvím zkoušek, abyste se mohli zařadit mezi Absolvers. Hra nabízí taktický soubojový systém a souboje v reálném čase.

Majitelé PS3 potom se mohou těšit na Rayman HD Extreme Exorcism. Hráči na handheldu PS Vita dostanou zdarma Space Overlords Zero Time Dilema. 

Jako bonus je momentálně k dispozici také Call of Duty: Black Ops 3, které si můžete stahovat už nyní. Zdarma bude až do 11. července. Všechny hry nahradí červnovou nabídku 3. července, takže pokud jste ještě nevyužili her zdarma pro tento měsíc, je nejvyšší čas.

Váš názor Další článek: Fallout: legendární série v deskoherním hávu (preview)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,