PC | Arkády | DLC

Červnový update pro bojovku Street Fighter V dostává konkrétní tvary

Pátý díl bojovky Street Fighter se teď nachází v poněkud zvláštní fázi. Od vydání uběhly čtyři měsíce a hra se ještě pořád formuje do původně zamýšlené formy.

Červnový update přinese především fanoušky vymodlený příběhový mód, zvaný A Shadow Falls. Jak už to má ale Capcom ve zvyku, bude nám ho dávkovat po kapitolách. První z pěti zabere něco přes tři hodiny. Kromě starých postav si můžete zvolit i z šestice nováčků: Alex, Guile, Ibuki, Balrog, Urien a Juri. Z toho poslední tři zmíněné jsou pro příběhový mód exkluzivní. Opět to tu čpí kompromisem, protože je to ve své podstatě betatestování, ovšem zahrnuté do plné hry. Cenou útěchy může být slib, že po řádném vybalancování se postavy objeví i v multiplayeru.

street_fighter_5_june_update_costumes_1-600x338.jpgstreet_fighter_5_june_update_stage_var_2-600x338.jpgstreet_fighter_5_june_update_stage_var_1-600x338.jpg

Capcom si to s dobou vývoje celkově moc dobře nespočítal. Jedním z dalších klamů, které si Capcom na fanoušky připravil je zahrnutí do hry měny nazvané Zenny, která měla jakýmsi neznámým způsobem usnadnit mikrostransakce. V současnosti vyšlo prohlášení, že jediná in-game měna je a zůstane FM. Stále si ji můžete obstarat i za reálné peníze nebo skrze hraní.

Co se týče dalšího obsahu, jenž update přináší, samozřejmě se dočkáme nových oblečků a arén. Ty můžete zhlédnout v galerii níže.

street_fighter_5_june_update_birdie_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_bison_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_cammy_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_dhalsim_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_fang_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_guile_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_chun_li_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_ibuki_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_karin_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_ken_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_laura_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_nash_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_necalli_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_rashid_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_rmika_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_ryu_costume_1.jpgstreet_fighter_5_june_update_vega_costume_1.jpg

Váš názor Další článek: Letní Steam slevy jsou v plném proudu, kupujte!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,