Česká hororovka Someday You'll Return se opozdí kvůli koronaviru

Aby toho po přesunu The Last of Us nebylo málo, odkládá se i český slibně vypadající horor Someday You'll Return.

I české vývojáře očekávaného psychologického hororu  Someday You'll Return nakonec zasáhl koronavirus a nebudou schopni hru dokončit včas. Nemusíte se bát, že by snad někdo z nich onemocněl, jenom nemohou nahrávat scény pro svoji hru a budou tak nuceni vydání posunout. I tak je nový termín poměrně optimistický a slibuje, že hra dorazí už 5. května. Studiu se totiž prý podařilo najít způsob, kterým nahrávání zvládnout bez ohrožení zdraví kteréhokoliv z aktérů.

"Máme pro vás důležité zprávy. Naneštěstí i nás dohnal COVID-19, což nám znemožňuje nahrávat některé scény a hudbu ve studiu pro naši hru. Proto jsme nuceni posunout datum vydání na 5. května 2020. Toto rozhodnutí nebylo snadné, obzvláště nyní, když je hra prakticky připravená k vydání. Původně jsme měli obavy, že hru bude nutné odložit na neurčito, ale díky moderním technologiím a dobré vůli některých lidí jsme našli řešení, které nebude riskovat ničí bezpečí, což je naší hlavní prioritou. Děkujeme za pochopení, trpělivost a podporu," napsalo studio na svém facebookovém profilu. 

Someday You'll Return po změně data vydání bude na našich počítačích 5. května.   Později by se hra měla podívat i na konzole.

Váš názor Další článek: Phil Spencer věří, že Xbox má vítěznou strategii pro další generaci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,