České Fireball vstupuje na Kickstarter, podpořte virtuální Dračí doupě

Nadějný mobilní titul Fireball se snaží uspět na crow-fundingové platformě Kickstarter. Má se jednat o jistou virtuální obdobu Dungeons and Dragons.

Začátek žánru RPG byl ve skupině lidí, kteří používali fantasii a házeli kostkami. V zahraničí se tím proslavilo Dungeons and Dragons nebo Pathfinder, u nás si vzpomeneme na Dračí doupě. Hra je to však velmi komplexní, vyžaduje hodiny učení a naprostou pozornost všech hráčů. Pokud si chcete užít atmosféru Dračího doupěte, ale většinu myšlení nechat na někom jiném, jistě uvítáte Fireball.

fireball_2.pngfireball_3.pngfireball_4.png
Vydáte se s přáteli na výpravu?

Fireball je chystané české RPG pro mobily s operačním systémem Android. Funguje velmi podobně jako Dračí doupě, ale všechny náročné věci zastane hra. Nemusíte vymýšlet složité příběhy a dlouze vypočítávat výsledek pomocí hodu kostkami. Hráči prostě zvolí, co chtějí udělat a hra sama vyhodnotí, co se stane. Pro komunikaci mezi hráči bude fungovat chat.

Na Kickstateru momentálně do 1. května běží kampaň. V ní se vývojáři snaží vybrat 20 000 dolarů a většinu již mají vybranou. Za příspěvek můžete získat přístup do hry, přidat si do hry vlastní model postavy či dokonce se zúčastnit slavnostního vydání. Více informací o hře zjistíte na oficiálních stránkách.

Váš názor Další článek: John Wick Hex zamíří na Playstation začátkem května

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,