České Mashinky se rozrůstají o multiplayer. Do stavby železnice se může zapojit až 8 hráčů

Česká strategie, kde se staráte o svoji dopravní společnost, se neustále rozrůstá. Po posledním updatu se do hraní můžete pustit i s přáteli.

Hra pro více hráčů byla v Mashinkách dostupná v rámci betatestu už několik měsíců. S posledním patchem do hry přichází oficiálně. Během hraní se kdykoliv můžete připojit ke společnosti dalšího hráče nebo si založit svoji vlastní a spolupracovat na plnění úkolů. Také ale můžete být jeden pro druhého konkurencí. 

Mashinky už dlouhou dobu nejsou jen o budování železnic. Vaše společnost zahrnuje i další druhy dopravy, zásobování i průmyslové budovy. Celé své impérium musíte navrhnout tak, aby nikde nic nestálo a vše klapalo jako hodinky. V rámci nového menu můžete sledovat, jak je vaše společnost úspěšná v porovnání s ostatními hráči. Také máte neustále přehled o tom, co kdo dělá. Při hraní totiž můžete vidět kurzory ostatních hráčů. Nechybí ani podpora modifikací, které do hry jednoduše přidáte přes Steam Workshop.

Novinky z patche se každopádně netýkají jen multiplayeru. Mashinky by nyní celkově měly běžet plynuleji. Zlepšily se stíny, byly opraveny chybně fungující mechaniky spolu se spoustou dalších bugů, které znepříjemňovaly hraní. 

Pro vývojářský tým s Janem Zeleným ve vedoucí roli to tímto patchem nekončí. Stále je v plánu přidání poslední historické éry, letadlové dopravy a dalšího obsahu, který rozšíří už tak bohatou škálu možností.

Zdroj: Steam

Diskuze (1) Další článek: Scénáristka Tomb Raidera by chtěla Laru samostatnější. Dramat s otcem už bylo dost

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,