České Matcho se ukazuje v prvních záběrech z hraní. Podívejte se, jak funguje jeho koncept spoj 3

Nedávno představená novinka od FiolaSoftu spojuje FPS akci s žánrem spoj 3. Díky novému traileru se můžete podívat, jak tahle kombinace bude fungovat.

Studio FiolaSoft přichází s netradiční kombinací žánrů. Pokud jste si nedokázali představit, jak tohle spojení může fungovat, tak teď už vám vše jednoduše vysvětlí nové video z alfa verze hry. V něm nám tvůrci ukázali hned 10 minut záběrů. 

Na nás Matcho působí velmi dobře. Hlavně prostředí vypadá výborně. Otázkou ale je, jestli se jednoduchý koncept spoj 3 neokouká moc rychle. V ukázce je vidět, že vypořádat se s některými robotími brouky bude složitější, takže doufáme, že podobných nápaditých mechanik bude ve hře víc.

Nebude to ale stále jen o spojování brouků. Ukázka zahrnuje také trochu parkouru. Max, který je protagonistou hry, zvládá přeskakování propastí stejně dobře jako běhání po zdech. V závěru, kdy dorazí do jakéhosi mayského chrámu, dojde také na řešení hádanky. 

Matcho je úplně něco jiného než Blackhole, který FiolaSoft vydal v roce 2015. Od logické plošinovky se přesunuli ke 3D akci z pohledu první osoby. I tak to ale vypadá, že vědí, co dělají. Vývoj pro ně samozřejmě ještě nekončí. Podle reakce na sociálních sítích si berou k srdci zpětnou vazbu od hráčů a hodlají Matcho vydat v té nejlepší možné formě. 

Zdroj: Twitter

Váš názor Další článek: Roztomilá arkáda Sons of Valhalla kombinuje akční plošinovku se stavěním základen

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,