Český Crime Boss: Rockay City zamíří na PlayStation a Xbox ještě tento měsíc. V září vyjde i krabicově

Prvotina od českého studia Ingame vyšla už před pár měsíci na PC a nedá se říct, že by sklidila pozitivní ohlasy. Své štěstí nyní tento mix akční FPS a rogue-lite prvků zkusí i na PlayStationu 5 a Xboxu Series S|X. V digitální podobě si Crime Boss: Rockay City budeme moci pořídit už 15. června. Pokud byste měli zájem o krabičku, tak si počkáte o poznání déle. Ta totiž vychází 5. září. 

Myšlenka hry je velmi jednoduchá. Z prostého drogového dealera se snažíte dostat na nejvyšší post zdejšího podsvětí. Ve městě ale fungují znepřátelené frakce a zapomínat nesmíme ani na šerifa Norrise. Dobýváním čtvrtí si tak musíte získat kontrolu nad celým městem a nenechat si ze svého území ukousnout ani kousek. K tomu vám pomohou třeba vaší společníci. 

Největšími neduhy Crime Boss: Rockay City jsou nemastná neslaná hratelnost a náplň misí, které ve valné většině případů trvají pár minut a vesměs je to stále to samé dokola. Na negativním přijetí se také bezesporu podepsala trestuhodně špatná umělá inteligence, což platí jak pro spojence, tak pro nepřátele. Ingame Studios sice hru stále vylepšují, ale jestli ji chtějí dostat do výrazně kvalitnější formy, bude s ní ještě hodně práce.

Váš názor Další článek: To nejlepší z červnového Guerrilla Collective. Remnant II, horor Pneumata, CorpoNation a mnoho dalšího

Témata článku: , , , , , , , ,