Český dabing pro Kingdom Come vyjde začátkem roku a možná se dostane i na konzole. Rozhodne vydavatelství Plaion

Před Vánoci nám tvůrci fanouškovského dabingu pro Kingdom Come: Deliverence přinesli další ukázku s příslibem toho, že na informace ohledně dokončení tohoto projektu nebudeme muset čekat dlouho. Nyní už víme, že dabing je hotový a vydání se odhaduje na leden či únor letošního roku. Také je šance, že se český dabing dostane i do konzolových verzí hry. 

I když je dabing jako takový kompletně nahraný, práce s jeho implementací nejsou u konce. Musí se například doladit hlasitost ve filmečcích a některé repliky je potřeba ručně doexportovat. Je šance, že do hry dabing přibyde oficiálně. O tom rozhodne vydavatelství Plaion (dříve Koch Media), kde nejdřív proběhne testování a pak se rozhodne, kdy dabing vlastně vyjde nebo jestli se dostane i na konzole. 

Pokud se chcete s předstihem podívat na to, jak dabing bude vypadat v akci, zamiřte na Twitch kanál streamera Mazariniho, který od autorů dostal testovací verzi. V záznamech najdete hodiny záběrů, kde můžete slyšet češtinu přímo ve hře. 

Váš názor Další článek: Recenze hry Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion. Poznejte, co předcházelo událostem Cloudova dobrodružství

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,