Český Hobo: Tough Life příští týden vychází na Switch. Další konzole budou následovat co nejdřív

Do Praslavi jsme se v roli bezdomovce vydali v plné verzi na PC už začátkem minulého roku. Vývojáři z českého studia Perun Creative od svého projektu ale nedávají ruce pryč. Kromě nových funkcí se chystá vydání na konzole, přičemž jako první přijde na řadu Nintendo Switch, kde si hru můžete už nyní předobjednat za 625 Kč. Králem bezdomovců se na této hybridní platformě budete moci stát už 18. srpna. Na ostatní konzole předchozí a současné generace by měl Hobo dorazit co nejdříve to bude možné. 

Přesné datum vydání ostatních verzí neznáme, ale podle roadmapy, kterou vývojáři zveřejnili v loňském roce, by to měli stihnout ještě před vánoční sezónou. S vydáním Switch verze se na novinky mohou těšit i hráči na PC. Současně totiž do hry přibyde update s novými funkcemi a opravami bugů. Nevíme přesně, jaké novinky máme očekávat, ale vzhledem k tomu, co všechno do hry od jejího vydání přibylo, to bude jistě stát za to. 

Současně s vydáváním dalších verzí Hobo začínají vývojáři pracovat na další hře, kterou zatím označují jako Project Atom. O ní ale nejspíš více uslyšíme až za delší dobu, protože do fáze aktivního vývoje by se měla dostat až spolu s vydáním konzolových verzí. 

Zdroj: Perun Creative

Váš názor Další článek: Recenze PC verze Marvel's Spider-Man Remastered. Konečně můžeme metat pavučiny i mimo PS

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,