Český Service Pack 4 pro hru Trainz od CD Projektu

Po několika měsících vývoje firma Auran dokončila ostrou verzi Service Pack 4 pro titul Trainz. CD Projekt připravil jeho českou podobu pro hráče Trainz CZ v.1.1.1. Trainz nabízí za pomoci velkého mnžství krajin a vláčků ke stažení virtuální kolejnici vašich snů.

Tak jste se konečně dočkali! Po několika měsících vývoje firma Auran připravila ostrou verzi Service Pack 4. CD Projekt připravil jeho českou verzi pro hráče Trainz CZ v.1.1.1, která je v prodeji v ČR a na Slovensku za vynikající cenu 499 Kc. Po instalaci SP4cz bude hra Trainz CZ povýšena na verzi 1.5 build 413, což je dokonce novější verze než Ultimate Trainz Collection s SP1 (ten je ve verzi 1.5 build 404).

Základní informace o obsahu tohoto masivního patche si mužete přečíst v tomto souboru. Kdo má rychlé pripojení na internet, muže si tento 510MB patch stáhnout exkluzivne na Tiscali Games. Ostatní hráči mohou využít nabídky služby Vypal CD a nechat si poslat daný patch na CD za manipulační poplatek (tato možnost bude zprovozněna během dnešního večera nebo zítřka). Dále najdete tento patch na DVD Levelu c.100.

Příznivce vláčkových simulací a hry Trainz určitě poteší i informace, že Auran pracuje nad dalším vylepšením hry Trainz - ve vývoji je momentálně editor scénářů, který umožní si tvořit vlastní scénáře, připravuje také opravu chyb pro lokalizované verze SP4, které nám prozatím nedovolily umístit do tohoto SP4cz některé připravené české soubory (soubor nápovědy, online obrazovky, popis scénáře). Tyto součásti prozatím zůstaly plně funkční v angličtině, můžete už bez omezení stahovat z Planety Auran ty stovky a tisíce nových lokomotiv, tratí a součástí, které byly doposud prístupné jen pro hráče SP3/UTC. Užijte si to :-).

Bohatá nabídka doplňků ke stažení na Planet Auran

Váš názor Další článek: Co představí Ubi Soft na E3?

Témata článku: , , , , , , , , , , ,