Chaser - aneb Cauldron ROCKS!

Opravdu, slovenský tým Cauldron se docela rozjíždí. Po BI4 mají ve vývoji další hru, která vypadá skutečně světově. Je to 1st person střílečka Chaser, ze které vám přinášíme nějaké ty screenshoty a informace. Příběh sice nebude příliš originální, zato grafické zpracování, to je opravdová lahůdka.
Opravdu, slovenský tým Cauldron se docela rozjíždí. Po BI4 mají ve vývoji další hru, která vypadá skutečně světově. Je to 1st person střílečka Chaser, ze které vám přinášíme nějaké ty screenshoty a informace. Příběh sice nebude příliš originální (rok 2086, jste agent, který při přestřelce ztratil paměť a teď se diví, že po něm jdou úplně všichni ... co mi to jen připomíná - že by Maxe Payna?) zato grafické zpracování, to je opravdová lahůdka.

Chaser

Chaser

Chaser

Chaser

Chaser

Chaser

Cauldroní engine, který si sami vytvořili a který se zove Cloak 3D, má předstihnout i takové velikány jako Q3A či UT. To je jistě pěkné tvrzení, ale co ten engine opravdu umí?

Je možné s ním tvořit mnohem komplikovanější, detailnější, komplexnější levely, plné nejrůznějšího haraburdí (ve hře se bude bojovat např. na vesmírné stanici, ale i v podzemí základny na Marsu). Podporuje 32bitový rendering, texturovou kompresi a bump mapping, vysoce realistické textury, postavy mají viditelné svaly, a další a další vymoženosti. Že reklamní kecy asi příliš nelžou se můžete přesvědčit na několika následujících úchvatných screenshotech.

Diskuze (1) Další článek: Odyssey: The Search for Ulysses

Témata článku: , ,