Chcete rozjet GTA 5 ve 4K? Víme, co váš počítač potřebuje

Rockstar už před nedávnem zveřejnilo, minimální požadavky pro vaše PC, abyste mohli rozjet páté Grand Theft Auto v rozlišení 1080 rychlostí 60fps. Co ale 4K rozlišení?

V rozhovoru pro server PCGamer vývojáři prozradili, že se z předchozích let hodně poučili.

"Jedna z lekcí, kterou jsme si vzali z portování GTA 4 a třetího Maxe Payna na PC je fakt, že hráči chtějí možnost nastavit si hru tak, jak chtějí oni sami," řekl Kevin Horae, prezident studia Rockstar Toronto. "U GTA 5 jsme kladli důraz na to, aby se dalo přizpůsobit na míru každému systému."

Ale co to Ultra HD rozlišení?

"Abyste rozjeli hru ve 4K rozlišení rychlostí třiceti snímků za sekundu, budete potřebovat minimálně kartu AMD HD 7870 nebo Nvidii GTX 760 s dvougigovou VRAM." Nicméně, pro 4K/60fps budete potřebovat high-end SLI nebo Crossfire.

Tak co? Podíváte se Trevorovi na pleš v Ultra HD?

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (14) Další článek: Warneři oznamují titul LEGO Dimensions s využitím figurek

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,