Chcete se zúčastnit mistrovství světa v NHL 2004?

Zatímco předchozí rok mohli sportovně založení hráči obdivovat souboje pouze ve fotbalové sérii FIFA, letos se dočkají i příznivci zimních sportů. ProGamers společně s EA Sports ČR totiž včera vyhlásili národní kvalifikaci na finále NHL GLOBAL CHAMPIONSHIP 2004 - Mistrovství světa ve hře NHL 2004.

V týdnu od 24. do 30. listopadu 2003 budou hráči bojovat v onlinovém předkole pořádaném ProGamers, aby pak 4.12.2003 mohlo 32 nejlepších hráčů změřit své síly na národním finále v BontonLandu a mohli tak soupeřit o mimořádná 2 postupová místa na světové finále. To se odehraje o víkendu 6.- 8.2.2004 v Minneapolis, Minnesota  USA a zúčastní se jej za ČR hned 2 nejlepší hráči.


Registrovat se do předkola (hraného na internetu) můžete již nyní a to výhradně zasláním emailu na adresu nhl@progamers.cz, obsahujícího následující informace:

  • jméno
  • příjmení
  • přezdívka
  • datum narození

Turnaj bude probíhat systémem 1v1 (jednotlivci), žádné jiné turnaje vyhlášeny nejsou. Údaje o adminech sekce a další podrobnosti včetně pravidel budou zveřejněny 17.11.2003 v nové otevřené sekci na ProGamers. Hlavní cenou pro vítěze a stříbrného finalistu národního finále je společností EA Sports hrazená letenka, pobyt a plná penze na NHL GLOBAL CHAMPIONSHIP 2004.

V Evropě probíhá kvalifikace jen ve Švédsku, Finsku, Německu a mimořádně i v České republice. Největší zastoupení hráčů bude tradičně z USA a Kanady, kde má NHL velmi pevné kořeny.

Zdroj: tisková zpráva

Váš názor Další článek: Ptejte se ICE - dnes naposledy

Témata článku: , , , , , ,