Chicago 1930 CZ dnes na pultech obchodů!

Dlouho očekávaná mafiánská strategie Chicago 1930 CZ dorazila dnes na pulty prodejen českých obchodů! Autoři úspěšných Desperados a Robina Hooda ukázali světu, že i v žánru realtimových strategií je stále co zdokonalovat. Česká verze strategie Chicago 1930 bude oplývat kvalitním českým dabingem v podání předních českých herců - Tomáše Hanáka, Miroslava Moravce, Jana Přeučila a Antonína Molčíka!

   

Do města, kterému neskrývaně vládne mafie, doráží Don Falcone. Jeho cíl je jasný: ve všech čtvrtích musí zavládnout pouze jeho zákony. Proti podsvětí stojí čerstvě vytvořená policejní jednotka, které velí Edward Nash a která se má s gangstery vypořádat za každou cenu. V chicagských ulicích zuří válka. Na čí stranu se přidáte? Rozhodněte se, zda budete hrát za policii či mafii a veďte svůj tým, jehož každý člen je svéráznou individualitou.

   

Chicago 1930 CZ je v prodeji v kompletní profesionální české verzi za skvělou cenu 999,- Kč! Tuto hru seženete v sítích prodejen Comfor, DATART, Game Line, Globus, Hypernova, JRC a jiných dobrých obchodech.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Výlet do kyberpunkového světa akčního RPG Restricted Area

Témata článku: , , , , , , , , ,