Chmapionship Manager 2010 za 2 libry?

K velice unikátní propagaci svého titulu se rozhodla společnost Eidos, když poskytla nejnovější díl sportovní série Championship Manager ke stažení za libovolnou cenu. Stačí tak zaplatit transakční poplatek ve výši 2.50 libry, přičemž kolik dáte za hru samotnou je už zcela na vás. Pro chytrolíny by se snad ještě hodilo zmínit, že minimum je 1 pence.

Tahle promo akce začala dnešním ránem, přičemž její konec je naplánovaný na půlnoc 10. září (od 11. září bude hra k dispozici již za plnou cenu, tedy 29.99 liber). Máte-li o fotbalový simulátor zájem, stačí se zaregistrovat na stránkách hry, zaplatit a stahovat, neboť nabídka platí pouze pro digitální distribuci.

Tvůrci si od tohoto rozhodnutí hodně slibují, a doufají, že se jim ke hře podaří přitáhnout široké masy, jež s trochou štěstí zůstanou do budoucna věrni právě této značce: "Tohle je nejlepší Championship Manager, jaký jsme kdy udělali, a chceme proto, aby si ho vyzkoušelo co nejvíc lidí, a třeba se nám je podaří přesvědčit, aby se k nám vrátili i příští rok."

Zdroj: Eurogamer

Dostupné pro: PC
Žánr: Simulátory, Sportovní
Výrobce: Beautiful Game Studios | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 11. září 2009
Váš názor Další článek: Spore poškadlí Nintendo 6. října

Témata článku: , , , , , , , , ,